U betreed nu de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale goodman website?

Langetermijndenken in vastgoed 

Bij Goodman zien we steeds het grote geheel en is langetermijndenken ons credo. Onze kwalitatief hoogwaardige gebouwen ontwikkelen we enkel in strategische locaties in en rond gateway-steden zodat u zich dichter bij uw klanten bevindt en daardoor efficiënter bent in uw toeleveringsketen. 

Strategische locaties

Technologische vooruitgang, veranderend consumentengedrag en de verdere verstedelijking van gateway-steden leiden tot een toenemende vraag naar strategische, logistieke vastgoedlocaties.

Meer informatie

Hoogwaardig vastgoed

Wij willen dat ons vastgoed positief bijdraagt aan het imago van uw bedrijf. We ontwikkelen enkel kwalitatief hoogwaardig logistiek vastgoed dat een sterke indruk achterlaat.


Meer informatie

Flexibele ruimtes

De wereld evolueert in een razend tempo. In een steeds veranderende wereld is flexibiliteit dan ook van primordiaal belang. Onze teams werken nauw met u samen om inzicht te krijgen in uw huidige en toekomstige noden en verwachtingen.

Meer informatie

Ruimte voor innovatie

We weten dat efficiëntie in de toeleveringsketen uw succes bepaalt. Een hogere efficiëntiegraad betekent in vele gevallen dat verdere automatisering noodzakelijk is, alsook het integreren van de nieuwste technologieën. 

Meer informatie